KADROMUZ

Dilek ŞİMŞEK - Okul Müdürü

1973 doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi İzmir’de tamamladım. 1995’de Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Ev Yönetimi Bölümünü tamamladıktan sonra Tekirdağ/Çerkezköy ilçesinde 10 sene Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yaptım. İzmir’e tayin isteyip Gültepe semtinde 3 sene Limontepe semtinde de 1 sene öğretmenlik yaptıktan sonra Vilayetler Hizmet Birliği Gazi Anaokulu’na kurucu müdür olarak görevlendirildim. Okulu temelden alıp Eğitim-Öğretime hazır hale getirdim. 6 ay aynı yerde müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Konak Zübeyde Hanıma Anaokulu’na müdür yardımcısı olarak atandım. 1 ay görev yaptıktan sonra tekrar kurucu müdür olarak atandım. Yeşilyurt Anaokulu’nu kurdum. Eğitim-Öğretime hazır hale getirip 1 sene Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra tekrar Zübeyde Hanım Anaokulu’na müdür yardımcısı olarak dönüş yaptım. 5sene orda görevime devam ettikten sonra tekrar Yeşilyurt Anaokulu’na Okul Müdürü olarak atandım. 1,5 sene Yeşilyurt Anaokulunda görev yaptıktan sonra KHK ile Bakanlığımıza devredilen 15 Temmuz Şehitler Anaokulu’na kurucu müdür görevlendirildim. Halen 15 Temmuz Şehitler Anaokulunda Müdür olarak çalışmaktayım.