15 TemuuzŞehitler Anaokulu Tarihçesi

15 Temmuz 2016 yılında vuku bulan ülkemiz için talihsiz bir olay olan darbe girişiminden sonra KHK ile bakanlığımıza devredilen göğüslerini can siparane bir şekilde vatanı için darbeye karşı direnip şehit olmuş tüm şehitlerimizin ismi konmuş olan okulumuz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve öğrencilerimizi; millî, manevî ve insani değerlerimiz ile tarihsel ve kültürel hassasiyetlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış hâline getirmiş bireyler yetiştirmek için açılan "15 Temmuz Şehitler Anaokulu" 10.10.2016 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır.